ДОБРЕДОЈДОВТЕ BO,

АРМАНЕКС.

Фирмата ИНДУСТРИЈА ЗА ВЕШТАЧКА КОЖА И ТЕКСТИЛ АРМАНЕКС ДООЕЛ пред 15 години во мала фабрика почнала со производство на неткаенини. Последниве 10 години откога се споивме со партнер од странство фирмата зазема сериозни чекори за подобрување и зголемување на капацитетот,